Rólunk

Fújt szigetelésről

A fújható szigetelésnek szinte csak előnyei vannak. Már maga a szigetelés is természetes, környezetbarát anyagból készült. Az alapanyag nem szennyez, és nem irritál. A telepítése pedig tiszta, olcsó, csendes és gyors. A befújható szigetelés nem csak a szélsőséges hőmérséklet ellen véd kiválóan, hanem a penésztől is, ráadásul vízálló és tűzálló is!

Napjainkban különösen fontos tényező, ami miatt a fújható szigetelést érdemes választani az ár, amit a téli-nyári szezonban megspórolhatunk vele. Hiszen a szigetelés nem csak a nagy hidegben, de a kánikulában is kimondottan hasznos, mivel a lakásban mindig megőrzi az ideális hőmérsékletet.

A befújható szigetelés a hagyományos szigeteléseknél sokkal gyorsabban, olcsóbban és kisebb zajjal és felfordulással járó munkafolyamatot igényel. Szakembereink nagyon rövid idő alatt képesek bármilyen lakást vagy házat leszigetelni ennek a technológiának a segítségével. Az állapotfelmérést követően akár 24 órán belül az egész ház szigetelése elkészülhet.

Kiváló hőszigetelő képességű a fújható üveggyapot szigetelés. Deklarált hővezetési tényezője +10 °C középhőmérsékleten, laboratóriumban mérve, a testsűrűségtől függően 0,034 illetve 0,045 W/mK. Továbbá a befújásos technológiával lehetőség nyílik a födém résmentes hőszigetelésére, mely biztosítja a felfelé áramló meleg megtartását, így rendkívül költséghatékonyan és kiváló minőségben végezhető a hőszigetelés. Nagyságrenddel gyorsabban elkészül, mint a hagyományos technológia valamint az eddig megközelíthetetlen födémrések is hőhídmentesen szigetelhetőek.

Áraink

Fújható szigetelések.

Üveggyapot.

Kőzetgyapot.

EPS.

 

Tovább

Partnerünk

Bihar Generál Építő Kft      Debrecen - Kivitelezés.

Magnol-127 Kft    Budapest - Anyagbeszerzés, értékesítés.

Pesti Építő Zrt      Budapest - Generál kivitelezés

Tovább